Welkom bij

Wereldwinkel Reeuwijk

Pittige gamba’s met exotische salsa salade

lees verder .....

 

 

Pittige gehaktballetjes met friet

lees verder .....

 

 

 

Zomerse appelsmoothie met avocado en munt

lees verder .....

 

 

Maaltijdsoep met rode curry en kokos

lees verder .....

 

 

 

Noedelsoep met soy ginger kip

lees verder .....

 

 

 

Chocolade cakepops

lees verder .....

 

 

 

Pittige pindamaaltijdsoep met kokosmelk

lees verder .....

 

 

 

Vegetarische Rode Curry met pompoen

lees verder .....

 

 

In Groene Curry en kokosmelk gekookte mosselen

lees verder .....

 

 

Noedels met pittig gebakken groenten

 

Lees verder ......

 

Koffiegranitta

 

lees verder .....

 

 

Warme chocokokosmelk met slagroom

 

 

Lees verder .....

 

Luchtige chocolade pindabrokken

 

Lees verder .....

 

 

Brownies met kokos crème topping

 

Lees verder .....

 

Rijst met vegetarische groene currysaus

 

Lees verder ......

 

Kip gestoofd in rooibosthee

 

Lees verder ......

 

 

 

 

 

 

Koffiegranitta

Dessrt voor 4 personen

Bereidingstijd: ca. 10 minuten (exclusief tijd in de vriezer)

Ingrediënten

100 g Koffie Goud, snf*
1 l water
150 g Rietsuiker*
1 zakje Nougat vanille & chocolade*
1 zakje Koffieboontjes in melkchocolade*

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product

 

Bereidingswijze

Maak de granitta een dag van te voren. Zet koffie met 100 gram koffie Goud en 1 liter water. Voeg de rietsuiker bij de ca. 800 ml extra sterke koffie en roer tot de suiker is opgelost. Giet dit mengsel in een braadslede of tupperwarebak en laat het geheel afkoelen tot kamertemperatuur.

Bedek de braadslede met huishoudfolie en zet deze in de vriezer. Roer na ca. 1-2 uur de massa met een vork door elkaar, zodat er mooie ijskristallen ontstaan. Herhaal dit nog 1-2 keer en laat de granitta tot gebruik in de vriezer staan. Verdeel de granitta over vier glazen en serveer hem ijskoud met nougat, koffieboontjes of anders lekkers van Fair Trade Original.

Naar begin

 

Noedels met pittig gebakken groenten

Voor 4 personen

Bereidingstijd ca. 15 minuten

Ingrediënten 

  • 1 pak Tibetaande noedels*
  • 1 kleine broccoli, in roosjes
  • 1 prei, in reepjes gesneden
  • 2-3 stengels bleekselderij, in reepjes
  • 2-3 el Piri piri olie*
  • 75 ml Ketjap Manis*
  • 2 tenen knoflook, fijngehakt
  • 250 g champignons, in vieren
  • 50 g Cashewnoten*, grof gehakt
  • 2 el vers korianderblad, grof gehakt

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product

Bereiding

  • Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Kook de broccoliroosjes in 5 minuten beetgaar.
  • Leg de gesneden prei en de bleekselderij in een vergiet en giet de broccoliroosjes hier overheen af.
  • Maak een marinade van de piri piri olie, de ketjap manis en de knoflook.
  • Meng de prei, de bleekselderij, de broccoliroosjes en de champignons er goed doorheen.
  • Verhit een wok, voeg degemarineerde groente toe en roerbak enkele minuten.
  • Voeg de noedels toe en roerbak ze kort mee.
  • Verdeel het gerecht over 4 borden/kommen en garneer met de gehakte cashewnoten en de verse koriander.

Naar begin

Warme chocokokosmelk met slagroom

Voor 4 glazen/personen

Bereidingstijd: ca. 10 minuten

Lekker met stroopwafels, nougat, noussine bonbons en/of koffielikeur parels.

Ingrediënten

  • 800 ml melk
  • 8 tl Cacaopoeder*
  • 6 tl Rietsuiker*
  • 12 el Kokosmelk*
  • 50 ml slagroom
  • 2 tl Hagelslag puur*
  • Stroopwafels*
  • Nougat honing/noot*
  • Noussine bonbon met hazelnootvulling*
  • Koffielikeur Parels in melkchocolade*

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product.

Bereiding

  • Giet de melk in een steelpannetje en breng het aan de kook.
  • Maak intussen in vier mokken een glad papje van 2 theelepels cacao, 1,5 theelepel rietsuiker (of meer naar smaak) en 3 eetlepels kokosmelk per mok.
  • Schenk de hete melk erbij en roer goed door.
  • Klop de slagroom stijf en verdeel over de hete chocokokosmelk.
  • Garneer met de hagelslag.

Naar begin

Luchtige chocolade pindabrokken

Voor ca. 12-16 brokken

Bereidingstijd: ca. 10 minuten

Ingrediënten

  • 5 rijstwafels*
  • 3 el pindakaas*
  • 150 g chocolade* (melk of puur naar smaak)*
  • 1 pak vlokken*

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product.

Bereiding

  • Verkruimel de rijstwafels boven een kom en voeg de pindakaas toe. Meng dit goed door elkaar (dit gaat het eenvoudigst met je handen).
  • Verhit een pan met een laag water en hang hierboven een, liefst metalen, kom die het water net niet raakt.
  • Breek de chocola in stukken en leg ze in de kom boven het vuur.
  • Laat de chocolade au-bain-marie smelten en roer af en toe door.
  • Giet, zodra de chocolade gesmolten is, het rijstwafelmengsel erbij en neem het van het vuur.
  • Bedek een bakplaat met bakpapier. Verdeel het mengsel met behulp van een spatel over het bakpapier en strijk het uit tot een plak van ca. 1 cm dik.
  • Bestrooi royaal met de vlokken en laat drogen.
  • Breek het geheel voor het serveren in gelijke blokken.

Naar begin

Brownies met kokos creme topping

Voor ca. 12 stuks

Bereidingstijd: ca. 50 minuten

Ingrediënten

  • 1 pak Bakmix voor brownies*
  • 1 blik Kokosmelk*
  • 50 boter, op kamertemperatuur
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • ca. 150 g poedersuiker
  • 1 el Cacaopoeder*

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product.

Bereiding

  • Verwarm de oven voor volgens de aanwijzing op de verpakking van de bakmix.
  • Volg voor de bereiding van de brownies de gebruiksaanwijzing, maar neem in plaats van water, 125 ml van het meest vloeibare (waterige) gedeelte uit het blik kokos (vang het vaste gedeelte op in een zeef).
  • Volg verder de aanwijzingen tot stap 4 van het onderdeel ‘Bakken’ op de verpakking.
  • Verhit intussen in een sauspan de rest van de kokosmelk en voeg de vanillesuiker toe.
  • Laat het op een laag vuur in 20 minuten inkoken tot ca 100 ml en neem dan van het vuur.
  • Voeg in delen de poedersuiker toe en meng tot een egale glazuurachtige crème.
  • Bestrijk de brownies, zodra deze zijn afgekoeld, met de kokoscrème.
  • Laat het nog even staan tot de crèmelaag hard is geworden.
  • Snijd de brownies voor het serveren in gelijke vierkantjes en bestuif met cacaopoeder.

Naar begin

Rijst met vegetarische groene currysaus

Hoofdgerecht voor 3-4 personen

Bereidingstijd: ca. 30 minuten

Ingrediënten

  • 1 pak Pandan Rijst*
  • 1 zak paprikamix (3 stuks)
  • 3 el Olijfolie extra vierge*
  • 1 zakje Groene Curry Kruidenpasta*
  • 1/2 blik Ananas op sap*
  • 4 el Pindakaas*
  • 1 zakje Cashewnoten, gezouten*

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product.

Bereiding

  • Bereid de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Maak intussen de paprika’s schoon en snijd ze in repen.
  • Verhit de olie in een wok of braadpan en voeg de curry toe.
  • Bak tot de geuren vrijkomen.
  • Voeg de reepjes paprika toe en roerbak deze kort.
  • Blus de curry af met een deel van het ananassap.
  • Voeg de pindakaas en in stukjes gesneden ananas toe en meng alles goed door elkaar.
  • Laat ca. 8 minuten pruttelen op middelmatig vuur.
  • Serveer met de rijst en garneer met cashewnoten.

Tip: ook lekker met gehakt of stukjes gebakken kipfilet.
Wijntip: Sauvignon Blanc (wit), Chili. Fair Trade Original

Naar begin

Kip gestoofd in rooibosthee

Hoofdgerecht voor 4 personen

Bereidingstijd: ca. 10 minuten (excusief 40 minuten oventijd)

Ingrediënten

  • 1 kippenbouillonblokje
  • 500 gr. kipdijfilet
  • Zeezoutmix chilipeper*
  • 4 el plantaardige olie
  • 100 g sjalotjes, gepeld en gehalveerd
  • 3 el tomatenpuree
  • 3 zakjes Rooibosthee spicy orange*
  • 500 g cherrytomaatjes
  • 2 sinaasappels, in parten
  • 300 g Basmati rijst*

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product.

Bereiding

  • Verwarm de oven voor tot 180ºC.
  • Breng 400 ml water aan de kook en giet het samen met het bouillonblokje in een kan.
  • Wrijf de kip flink in met de zeezoutmix.
  • Verhit de olie in een braadpan en braad de kip rondom aan.
  • Fruit de sjalotjes even mee.
  • Roer de tomatenpuree door de bouillon en blus hiermee de kip af.
  • Voeg de theezakjes toe en zet de pan 10 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  • Voeg daarna de cherrytomaatjes en de sinaasappelparten toe en zet de pan nog 20-30 minuten in de oven.
  • Bereid intussen de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Verwijder de theezakjes uit het kipgerecht.
  • Serveer met de gekookte rijst.

Naar begin

 

In groene curry en kokosmelk gekookte mosselen

Hoofdgerecht voor 4 personen

Bereidingstijd: ca. 20 minuten

Ingrediënten

  • 300 g Pandan rijst*
  • 4 el plantaardige olie
  • 1 pakje Groene Curry Kruidenpasta*
  • 1 zak Thaise roerbakmix (400 g), panklaar
  • 2 kg mosselen, schoongemaakt
  • 1 blik Kokosmelk*
  • 100 g zeekraal

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product.

Bereiding

  • Bereid de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Giet de rijst af en laat staan met de deksel op de pan.
  • Verhit 4 eetlepels olie in een (mossel)pan.
  • Voeg de curry kruidenpasta toe en fruit tot de geuren goed vrijkomen.
  • Voeg daarna de roerbakmix, de kokosmelk en de mosselen toe en dek de pan af met een deksel.
  • Voeg de laatste paar minuten de zeekraal toe.
  • Kook de mosselen tot alle schelpen geopend zijn.
  • Verdeel de rijst over 4 borden en voeg de gekookte mosselen en de kokosgroente toe.

Tip: vervang de mosselen door vis of garnalen. Wijntip: Chardonnay (wit), Zuid-Afrika. Fair Trade Original

Naar begin

Vegetarische Rode Curry met pompoen

Hoofdgerecht voor 4 personen

Bereidingstijd: ca. 20 minuten

Ingrediënten

  • 2 el plantaardige olie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 pakje Rode Curry Kruidenpasta*
  • 1 pompoen van ca. 1 kg, ca. 800 g schoongemaakt en in blokjes
  • 1 citroen, de helft geperst en de helft in partjes
  • 250 ml water
  • 300 g Pandan rijst*
  • 300-400 ml Bulgaarse yoghurt
  • 1 zakje Cashewnoten*, grof gehakt en geroosterd
  • 15 g verse koriander, fijngehakt

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product.

Bereiding

  • Verhit 2 eetlepels olie in een braadpan. 
  • Voeg de ui toe en fruit deze kort. 
  • Voeg de curry toe en fruit tot de geuren goed vrijkomen. 
  • Voeg daarna de pompoenblokjes, het sap van de halve citroen en het water toe. 
  • Kook de pompoen in ca. 10 minuten gaar
  • Bereid intussen de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. 
  • Giet de rijst af en laat staan met het deksel op de pan. 
  • Zet het vuur van de pompoencurry uit en voeg de yoghurt toe. 
  • Serveer de curry bij de gekookte rijst en garneer met de partjes citroen, de geroosterde cashewnoten en de koriander.

Naar begin

 

Pittige pindamaaltijdsoep met kokosmelk

Hoofdgerecht voor 4 personen

Bereidingstijd: ca. 10 minuten

Ingrediënten

  • 2 el plantaardige olie
  • 3-5 tl sambal badjak
  • 1 prei, in ringen en gewassen
  • 2 kippenbouillonblokjes
  • 1/2e pot Pindakaas *
  • 1/2e blik Kokosmelk*
  • 4 schijfjes limoen
  • 1 struik paksoi, uiteinden verwijderd en in repen gehakt
  • 1 bakje taugé (150 g)
  • 250 g Noorse garnalen
  • kroepoek naturel

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product.

Bereiding

  • Breng ca. 2 liter water aan de kook.
  • Verhit 2 eetlepels olie in een soeppan en voeg sambal naar wens toe.
  • Fruit de sambal enkele minuten.
  • Voeg de preiringen toe en fruit even mee.
  • Giet 850 ml van het gekookt water in de soeppan en voeg de bouillonblokjes, de pindakaas, de kokosmelk en de schijfjes limoen toe.
  • Roer alles goed door elkaar en laat de soep enkele minuten zachtjes koken.
  • Was de paksoi en de taugé in een vergiet en giet het overige gekookte water over de groenten heen.
  • Verdeel de paksoi, de taugé en de garnalen over 4 soepkommen en giet er de hete soep op.
  • Serveer met de kroepoek.

Tip: varieer met knapperige groentesoorten naar eigen smaak.

Wijntip: Chardonnay (wit), Zuid-Afrika. Fair Trade Original

Naar begin

 

Chocolade cakepops

Voor ca. 12 stuks

Bereidingstijd: ca. 25 minuten (exclusief baktijd muffins)

Ingrediënten

  • 1 pak Bakmix voor Muffins*
  • 100 boter of margarine
  • 2 eieren
  • 50 ml water
  • 4 el Hazelnootpasta*
  • 100 g Chocoladereep puur of melk*
  • 1 zakje Tropische Notenmix*
  • Hagelslag puur en/of melk*

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product.

Bereiding

  • Bereid de muffins volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, maar gebruik in plaats van de muffinvormpjes een bakblik en bak de cake ca. 25-30 minuten. 
  • Laat de cakejes afkoelen en verkruimel ze daarna boven een kom. .
  • Voeg de hazelnootpasta toe en meng het goed door de cakekruimels.
  • Draai van dit deeg ca. 12 balletjes ter grootte van een walnoot..
  • Breek de chocoladereep in stukjes en doe deze in een kom die je in het pannetje met kokend water hangt. Zorg ervoor dat er geen water in het kommetje komt!
  • Smelt de chocolade en roer het chocolademengsel glad.
  • Prik de cakeballetjes aan een prikker en wentel ze een voor een door de gesmolten chocolade.
  • Prik ze in bijv. een eierdoos om ze een beetje te laten drogen.
  • Doe intussen de hagelslag in een kommetje. 
  • Haal de rozijnen uit de notenmix; deze gebruik je niet.
  • Hak de overige ingrediënten van de notenmix fijn met behulp van een hakmolentje of vijzel en doe deze ook in een kommetje.
  • Wentel de helft van de nog niet helemaal gedroogde chocoladecakepops door de hagelslag en de andere helft door de notenmix.
  • Presenteer ze in een mooi vaasje of prik ze in een (oud)brood, dat je met mooi crêpe papier hebt bekleed.

Naar begin

Noedelsoep met soy ginger kip

Hoofdgerecht voor 4 personen 

Bereidingstijd: ca. 30 minuten

Ingrediënten

  • 2 maïskolven, schoongemaakt
  • 1 wortel, in dunne reepjes
  • 100 g peultjes, afgehaald
  • 2 tabletten kippenbouillon
  • 200 g kipfilet, in repen
  • 1 flesje Soy Ginger*
  • scheutje plantaardige olie
  • zout
  • 1-2 tl Piri piri olie (alternatief: sambal en olie)
  • 2 bosui, in stukken
  • 1 pak Tibetaanse Noedels*

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product.

Bereiding

  • Breng een pan met 1 liter water aan de kook en voeg de maïskolf toe. 
  • Kook de maïs in ca. 15-20 minuten gaar. 
  • Neem maïs uit de pan, laat uitlekken en snijd in dikke plakken. 
  • Voeg de bouillontabletten bij het kooknat van de maïs. Dit wordt de basis van de soep. 
  • Voeg de wortelreepjes toe en kook deze ca. 8 minuten. 
  • Verhit ondertussen een grillpan. 
  • Wrijf de kiprepen in met plantaardige olie en soy ginger en bestrooi met zout. 
  • Grill de repen rondom bruin en neem van de grill. 
  • Bestrijk de maïsplakken met soy ginger en grill deze kort. 
  • Grill vervolgens de bosui. 
  • Voeg de kip en de peultjes bij de soep en kook tot ze gaar zijn. 
  • Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  • Breng de soep op smaak met piri piri olie en eventueel nog wat zout. 
  • Verdeel de noedels over vier kommen en giet de hete soep erover. 
  • Serveer de rest van de soy ginger saus erbij op tafel.

Naar begin

Maaltijdsoep met rode curry en kokos

Hoofdgerecht voor 4 personen 

Bereidingstijd: ca. 15 minuten

Ingrediënten

  • 1 el plantaardige olie
  • ½ - 1 pakje Rode Curry Kruidenpasta*
  • 800 ml groentebouillon
  • 1 blik Kokosmelk*
  • 2 blikken kikkererwten
  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 300 g jonge bladspinazie
  • 1 limoen, in partjes

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product.

Bereiding

  • Verhit de olie in een soeppan en voeg de rode curry kruidenpasta naar wens toe.
  • Fruit tot de geuren goed vrijkomen.
  • Giet de hete bouillon in de pan en voeg de kokosmelk toe.
  • Laat de kikkererwten uitlekken.
  • Snijd de paprika’s in ringen en verwijder eventuele zaadjes.
  • Voeg de paprika en de kikkererwten toe aan de soep en laat ze ca. 5-8 minuten koken tot de paprika beetgaar is.
  • Was de spinazie en laat deze uitlekken.
  • Verdeel de spinazie over 4 royale soepkommen en giet er de soep overheen.
  • Knijp eventueel een partje limoen uit boven de soep.

Naar begin

Zomerse appelsmoothie met avocado en munt

Drankje voor 4 personen 

Bereidingstijd: ca. 5 minuten (exclusief maken ijsblokjes, dag van te voren)

Ingrediënten

  • 650 ml Appelsap lemon & lime*
  • 1 komkommer
  • 2 avocado’s
  • ca. 6 takjes munt
  • ca. 3 ijsblokjeszakjes

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product.

Bereiding

  • Vul een dag van te voren drie ijsblokjeszakjes met 650 ml appelsap en leg ze in de vriezer.
  • Snijd enkele reepjes van de komkommer en bewaar deze als garnering.
  • Schil de rest van de komkommer en snijd hem in grove stukken.
  • Maak de avocado’s schoon en doe het vruchtvlees samen met de komkommerstukken in een blender of keukenmachine.
  • Druk de appelsap-lime klontjes uit de zakjes en doe ze in de blender erbij.
  • Voeg ca. 6-8 blaadjes munt toe en mix het geheel tot een gladde smoothie.
  • Schenk direct in vier glazen en garneer met het reepje komkommer en takjes munt.

Naar begin

 

Pittige gehaktballetjes met friet

Bereidingstijd: ca. 30 minuten

Ingrediënten

  • 800 g (zoete) aardappel en/of knolselderij
  • 50 ml olijfolie
  • 400 g gehakt half om half
  • 3 teentjes knoflook
  • 3 el gemalen kokos
  • 1 ei
  • 3 bosuitjes
  • zout
  • (rauwkost)salade​ 4-6 tl Sambal Badjak*
  • 8 flinke el Pindakaas*
  • scheut Ketjap Manis*

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product.

Bereiding

  • Verwarm de oven voor tot 220° C.
  • Schil de aardappelen en/of knolselderij en snijd ze eerst in plakken en dan in repen. 
  • Dep de reepjes (zoete) aardappel en/of knolselderij droog met keukenpapier. 
  • Meng deze frietjes met een heel klein beetje olie en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bak de frietjes in het midden van de oven in ca. 20-30 minuten goudbruin en knapperig en bestrooi ze met zeezout uit de molen.
  • Meng intussen het gehakt met 2 geperste teentjes knoflook, 2-3 theelepels sambal, de kokos, het ei, de gesnipperde bosui en het zout in een kom goed door elkaar. 
  • Draai van dit mengsel ca. 12 kleine gehaktballetjes.
  • Verhit 4 eetlepels olie in een braadpan en bak de gehaktballetjes rondom bruin. 
  • Zet het vuur laag en gaar de gehaktballetjes nog ca. 10 minuten met de deksel op de pan.
  • Verwarm voor de satésaus in een pannetje met dikke bodem de pindakaas met 150 ml water. 
  • Pers het laatste teentje knoflook erboven uit en voeg de sambal en een scheut ketjap toe. 
  • Roer alles door elkaar tot een mooie gladde satésaus. 
  • Voeg, indien nodig, nog wat water toe.
  • Serveer bij de gehaktballetjes en frietjes, de zelfgemaakte satésaus en een (rauwkost)salade.​

Naar begin

Pittige gamba’s met exotische salsa salade

Lunch of voorgerecht voor 4 personen.

Bereidingstijd: ca. 10 minuten

Ingrediënten

  • 3 el olijfolie
  • 1 flinke teen knoflook
  • 12 cocktailgarnalen
  • 1 rode puntpaprika
  • 6 kerstomaatjes
  • 1 bosui
  • enkele takjes koriander
  • 3 tl gembersiroop
  • 1 limoentje
  • 2-3 tl Sambal Oelek*
  • 1/2 blik Ananasschijven op sap*

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar als Fair Trade Original-product.

Bereiding

  • Meng in een bakje de olie met de sambal en pers er een flinke teen knoflook boven uit.
  • Voeg de garnalen toe en roer het goed om.
  • Laat de marinade in de garnalen trekken in ca. 5 minuten.
  • Schenk het sap van de ananas in een bakje en laat de ananas uitlekken.
  • Verdeel de limoen in 1 eetlepel sap en 4 partjes.
  • Snijd 5 schijven ananas, de paprika, tomaatjes en bosui heel fijn.
  • Doe alle miniblokjes samen in een kom en meng door elkaar.
  • Klop een dressing van 30 ml ananassap, de gembersiroop en het limoensap en meng dit door de salsa-salade.
  • Verhit een grillpan, leg de garnalen in de pan en bak ze circa één minuut per kant.
  • Verdeel de salade over 4 kommetjes en leg de gamba’s erop.
  • Garneer met wat fijngehakt korianderblad en een partje limoen.

Naar begin